Real Madryt vs Barcelona, ​​​​La Liga: El Clásico blog na żywo, aktualizacje, cele, najważniejsze wydarzenia

nie ma za co Santiago Bernabeu!!! Kultowy dom Realu Madryt w hiszpańskiej stolicy to gigantyczny obiekt La Liga Starcie właścicieli gruntów z Barceloną w innej odsłonie klasyczny. Obie drużyny plasują się na szczycie tabeli z remisem, a Barcelona musi znaleźć sposób na odzyskanie sił po europejskiej klęsce w środku tygodnia, aby osiągnąć świetny wynik przeciwko swoim głównym rywalom. To powinno być zabawne i chętnie dołączysz do nas, aby śledzić i komentować całą akcję. wamos!

(Uwaga: komentarze będą otwierane tylko wtedy, gdy pojawią się wiadomości o zespole, ponieważ nasi komentatorzy uwielbiają komentować, a czasami w sekcji komentarzy jest wiele komentarzy)


blog na żywo


SKŁADY

Barcelona

Począwszy od jedenastego: Ter Stegen, Roberto, Condé, Eric, Baldi; de Jong, Busquets, Pedri; Rafinha, Lewandowski, Dembele (4-3-3)

alternatywy: Peña (GK), Tenas (GK), Pique, Alonso, Alba, Casey, Gavi, Toure, Ansu Fati, Ferran

Real Madryt

Począwszy od jedenastego: dwa kolory. Carvajal, Militao, Alaba, Mindy; Modric, Chwamini, Kroos; Valverde, Benzema, Winicjusz (4-3-3)

alternatywy: López (GK), Cañizares (GK), Vallejo, Rüdiger, Nacho, Odriozola, Vázquez, Camavinga, Asensio, Rodrygo, Hazard, Mariano


Informacje o meczu

Konkurs / Wycieczka: 2022-23 La Liga9 rund

data/godzina: Niedziela, 16 października 2022, 16.15 CET (Barcelona), 15.15 GMT/WT (Wielka Brytania i Nigeria), 10.15 EST, 7.15 czasu pacyficznego (USA), 19.45 IST Standard (Indie)

miejsce: Santiago BernabeuMadryt, Hiszpania

Reguła: Jose Maria Sanchez Martinez

VAR: Alejandro Jose Hernandez Hernandez

JAK OGLĄDAĆ, NA ŻYWO CLÁSICO

Jak oglądasz w telewizji?: ESPN Deportes (USA), TSN 3 (Kanada), Premier Sports 1 (Wielka Brytania), SuperSport (Nigeria), Sports18 (Indie), NA (Hiszpania), inni

Jak oglądać online: ESPN + (USA), Premier Player (Wielka Brytania), DAZN (Hiszpania), inni


Dopasuj zasady tematyczne

Nie mamy tu zbyt wielu zasad, ale dołączając do łańcuchów dni meczowych, należy pamiętać o kilku rzeczach:

READ  Tour de France Femmes: Czwarty etap do Bar-sur-Aube - transmisja na żywo! | Tour de France

Nawet jeśli sędzia jest do niczego lub przegrywamy mecz, Oglądanie obelg. To nie jest konieczne. Również, Nie omawiaj nielegalnych linków do transmisji. Ci, którzy to zrobią, będą ostrzeżeni, Ci, którzy publikują linki, zostaną natychmiast zbanowani. wreszcie, Bądźcie dla siebie mili. To jest społeczność Barcelony i nie musimy się nawzajem obrażać.

Ciesz się z gry! Na zawsze, niezależnie od konkurencji, VISCA EL BARAA!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.