Cyberpunk 2077 PS5 zostanie wydany prawdopodobnie jutro

Film Cyberpunk 2077 Deweloper CD Projekt RED Planujesz prowadzić transmisję na żywo Jutro, ale wydaje się, że kot już wyszedł z worka: wersja tej kontrowersyjnej gry RPG na PlayStation 5 może ruszyć tego samego dnia. Na Xbox Series X | S, że plik został wykryty Plansza jest już wyświetlana jako zoptymalizowana Do konsol obecnej generacji.

Byłoby niewiarygodnie mało prawdopodobne, aby polski zespół zignorował lub jakoś opóźnił premierę PS5, więc wydaje się prawdopodobne, że zaktualizowana wersja Cyberpunka 2077 pojawi się jutro. Co więcej, Oficjalne konto na Twitterze Cyberpunk 2077 Odpowiedziała na wskazówki jako memowy gif, który się przebrał.

CD Projekt RED nie podało żadnych szczegółów na temat transmisji na żywo, która ma się odbyć jutro, kiedy ogłosiło to ogłoszenie, ale z wydaniem PS5 zaplanowanym na pierwszy kwartał 2022 r. i Niedawno ujawniono nową główną grafikę gryWszystkie wskazania wskazują na natychmiastowe zwolnienie w ciągu najbliższych 24 godzin. Gra będzie miała Bezpłatna aktualizacja z PS4 do PS5 Dla tych, którzy mają najnowszą wersję. Spodziewamy się, że jutrzejsza prezentacja będzie szczegółowo przedstawiać ulepszenia wprowadzone w wersji na PS5, w tym zwiększenie szybkości klatek i rozdzielczości.

Transmisja na żywo rozpoczyna się o 15:00 GMT / 7:00 PT / 10:00 ET. Czy zamierzasz słuchać? Daj nam znać w komentarzach poniżej.

READ  Zgłoszenie Google FCC ujawnia nadchodzący router Nest Wi-Fi 6E z wątkiem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *