Premiera Xbox Developer_Direct 2 firmy Microsoft, która odbędzie się 18 stycznia, będzie zawierała Indianę Jonesa

18 stycznia Microsoft organizuje drugie wydarzenie Xbox Developer_Direct. Podobnie jak w przypadku zeszłorocznego wydarzenia początkowego, Microsoft szczegółowo przedstawi niektóre plany dotyczące konsoli Xbox na ten rok i udostępni aktualizacje gier planowanych do premiery. Deweloperzy Indiana Jones MachinesGames ujawni postęp w grze dzięki „ponad 10 minutom gry i spostrzeżeniom deweloperów”.

Microsoft udostępni także aktualizacje dot Piekielne Ostrze II, przyznajęI Ara: nieopowiedziana historia . Microsoftu Mówi, że nie będzie żadnych aktualizacji Jednak w grach Activision Blizzard. Nie wygląda na to, że usłyszymy o nim dużo więcej Tauerborn Lub symulator lotu Microsoft 2024, Również.

Jeśli drugi program Developer_Direct firmy Microsoft będzie choć trochę podobny do poprzedniego, zobaczymy więcej gier zaplanowanych na konsolę Xbox w 2024 r. Zeszłoroczne wydarzenie trwało około 45 minut i nie obejmowało żadnych gospodarzy, a jedynie bezpośrednią rozgrywkę i ogłoszenia. Spodziewamy się podobnego formatu w przyszłym tygodniu.

Wydarzenie Xbox Developer_Direct odbędzie się 18 stycznia o godzinie 15:00 ET / 12:00 PT / 20:00 GMT i będzie transmitowane na żywo w witrynie Skurcz I youtube. Po krótkim okresie, The Elder Scrolls w Internecie 2024 Ujawnienie nastąpi o 16:00 ET / 13:00 PT / 21:00 GMT.

READ  Apple potwierdza, że ​​błąd iOS 16 wpływa na aktywację nowego urządzenia, gdy zaczynają napływać zamówienia na iPhone’a 14

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *